Rochdale

Interesse in werken bij Rochdale? Wij gaan graag met je in gesprek.

Groei mee, bouw mee, verander mee!

Werk samen met zo'n 500 collega's aan een fijne leefomgeving van ruim 80.000 huurders in Amsterdam, Diemen, Zaanstad, Landsmeer en Purmerend. Ben jij het talent die we zoeken met een specialisme in vastgoed, op sociaal maatschappelijk gebied, dagelijks onderhoud, klantcontact of verhuur? Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie.

Werken bij Rochdale betekent je inzetten voor een baan met maatschappelijke impact, in een omgeving waar je uitgedaagd wordt jezelf te ontwikkelen. Professionele ontwikkeling van onze medewerkers vinden we belangrijk. Zodat jij gezond, geïnteresseerd, gemotiveerd, gestimuleerd en enthousiast blijft. Dat maken we mogelijk met opleidingsbudgetten, doorgroeimogelijkheden en stages op de eigen en andere afdelingen en binnen andere functies. Ook zijn er altijd projecten organisatiebreed waarin jij een bijdrage kan leveren.

Jouw baan
Bij Rochdale kennen we een breed scala aan functies. Van projectmanagers Ontwikkeling bij de afdeling Vastgoed, opzichters en vakmannen bij Dagelijks Onderhoud tot aan verhuurmakelaars, wijkbeheerders en medewerkers klantcontact, analyseren van data, projectmanagement. En dat is nog lang niet alles. Of je nu een afgeronde mbo opleiding hebt of een master in Techniek of Bouwkunde, als er een passende mogelijkheid is gaan we graag met je in gesprek.

Jij hebt het volgende in huis:
Jij beschikt over een flinke dosis enthousiasme en je bent flexibel, resultaatgericht, klantgericht en gericht op samenwerken. Daarnaast heb je relevante werkervaring in bijvoorbeeld vastgoed, het verrichten van reparaties o.a. binnen dagelijks onderhoud/aannemerij, telefonisch klantcontact met mensen, op sociaal maatschappelijk gebied om wijken en buurten beter te maken, blink je uit op het gebied van ICT/data of het verhuren van woningen. Je past goed bij onze organisatie als je leergierig bent ingesteld, open staat voor persoonlijke ontwikkeling en een grote interesse hebt in ons sociale werkveld als woningcorporatie.

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis.

We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we naast hard werken lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Stap over de drempel
en kom bij ons werken. Samen met collega’s die net als jij trots zijn op de maatschappelijke rol die wij vervullen voor onze huurders en klanten. Daarnaast is er veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en krijg je op basis van 36 uur per week: 

  • een inschaling conform de Cao Woondiensten;
  • een bijdrage aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW); 
  • flexibele werktijden en goede thuiswerkfaciliteiten;  
  • een reiskostenvergoeding van 100% voor ov of een reiskostentegemoetkoming voor de auto; 
  • een eindejaarsgratificatie, afhankelijk van prestaties van de totale organisatie; 
  • bijna 24 vrije dagen per jaar en 8% vakantiegeld; 
  • een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je trainingen kunt volgen en jezelf kunt ontwikkelen. 
  • een stoelmassage, vers fruit, zit-/stabureaus en vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Centraal’ zodra we weer, conform de Corona maatregelen, invulling kunnen geven aan samenwerken op kantoor; 
  • verfrissende activiteiten zoals een kerstborrel, lunch-kennissessies en ons koerscafé. 

Lever jouw bijdrage en werk samen voor de buurt met Rochdale 
Niet wachten, maar direct solliciteren via de rode sollicitatiebutton. We zien jouw motivatie en cv graag verschijnen. We willen in jouw brief teruglezen wat jouw talent is en waar je energie van krijgt, waar je het beste tot je recht komt en welke bijdrage jij kan leveren aan onze organisatie.

Vragen? Onze recruiters Boris en Angelique antwoorden je graag. App of bel voor meer info! Boris bereik je via 0638574355 en Angelique via 0638572726. 

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

31-12-2024

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam