Rochdale

Stagiair(e) management secretaresse

Hallo stagiair(e)!  
Welkom op de afdeling Vastgoed: de afdeling die direct in verbinding staat met het vastgoed van Woningstichting Rochdale. Te midden van collega’s die allemaal hun eigen bijzondere bijdrage leveren aan de organisatie, maak je deel uit van een dynamische afdeling. De afdeling Vastgoed bestaat uit 5 teams met in totaal zo’n 85 mensen. 

Als stagiair(e) management secretaresse werk je nauw samen 2 managementsecretaresses om ondersteuning te bieden aan het MT Vastgoed. Omdat je voelsprieten voortdurend actief zijn spreek je veel collega’s en hoor je veel. Jou ontgaat (bijna) niets en je kunt veel bij ons leren op het gebied van managementondersteuning. 

Hoe een stagedag eruit ziet 
Je start de dag met het screenen van de agendas en mails van de managementleden die jij mede-ondersteunt, zodat je steeds op de hoogte blijft van wat er speelt. Je onderscheidt hoofd- en bijzaken, waardoor je in een oogopslag ziet wat urgent is en direct opgepakt moet worden. Je plant en bereidt vergaderingen voor, bewaakt actielijsten en planningen, zorgt voor een efficiënte verslaglegging en regelt alle ondersteunende zaken die nodig zijn. Je leert veel van de 2 andere secretaresses, om te zorgen voor een soepel draaiende afdeling.   

Tussen je werkzaamheden door word je gebeld om afspraken in te plannen en meldt zich regelmatig een collega bij je om wat te vragen. Je leert om tussen je werk te schakelen. Je werkt niet direct voor de medewerkers van de afdeling, maar je maakt absoluut onderdeel uit van de afdeling Vastgoed. Je krijgt hiermee een grote groep leuke collega’s! 

 Leuke werkdag? Voor deze stage heb je het volgende in huis: 

  • Je volgt een opleiding voor management assistent op minimaal mbo 4 niveau; 

  • je vindt het leuk om te werken binnen een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is; 

  • je bent leergierig, pro-actief en flexibel; je denkt graag in kansen en in oplossingen; 

  • je bent nauwkeurig en beschikt over goede mondelinge & schriftelijke vaardigheden; 

  • kennis van Outlook en Office en je bent in staat om andere software programma’s snel eigen te maken. 

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis.

We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we naast hard werken lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Solliciteer en werk samen voor de buurt met Rochdale!  
Solliciteren doe je via de rode sollicitatiebutton. We zien jouw motivatie en cv graag verschijnen. We maken graag kennis! 

Vragen? Linda Romein, management secretaresse, geeft antwoord als je mailt naar lromein@rochdale.nl

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Stage

Werkuren:

Stage

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Amsterdam

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam