Rochdale

Medewerker Huuradministratie

Hallo medewerker Huuradministratie! 
Werk samen met zo'n 550 collega's aan een fijne leefomgeving van ruim 80.000 huurders. Welkom bij het team Huurzaken, waar jij komt te werken in het team Huuradministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de huurkosten van onze bewoners. 

Jouw werkdag
Na een goed begin van de dag met een verse kop koffie, ga je aan de slag met het verwerken van gegevens in de huuradministratie. Je verwerkt iedere dag de bankontvangsten en uitbetalingen. Je start incassobrieven op als er niet tijdig is betaald en start prolongaties voor nieuwe huur. Daarnaast maak je ook facturen, bijvoorbeeld eindafrekeningen als bewoners uit hun woning zijn vertrokken. Vragen en opdrachten handel je af binnen de afgesproken tijd. Verder zorg je op tijd voor een correcte maandafsluiting, waarbij je te maken hebt met deadlines. Kortom; een administratieve baan met genoeg afwisseling!

Voor deze vacature van medewerker Huuradministratie (tussen de 24 - 36 uur) heb je het volgende in huis:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • ruime werkervaring op het gebied van boekhouding en/of huuradministratie;
  • aantoonbaar ervaring met het verbeteren van (eigen) werkzaamheden/processen;
  • goede kennis van Excel, kennis van huurrecht is een pré.
  • je bent iemand die zelf verantwoordelijkheid en initiatief neemt in je werk en richting collega’s;
  • een flinke dosis enthousiasme en je bent leergierig, flexibel, resultaatgericht, klantgericht en gericht op samenwerken.    

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis. We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we naast hard werken lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Stap over de drempel
en ga bij ons aan de slag als medewerker huuradministratie. Je inzetten voor de buurt en een positieve bijdrage leveren aan een fijne leefomgeving voor bewoners geeft voldoening. Daarnaast is er veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en krijg je, op basis van 36 uur per week:

  • Een inschaling in E van de cao Woondiensten, met een bruto maandsalaris tussen € 2.960,- en maximaal €3.615,-;
  • flexibele werktijden, we werken hybride zodat je ook thuis kunt werken;
  • een reiskostenvergoeding van 100% voor ov of een reiskostentegemoetkoming voor de fiets, scooter of auto. We stimuleren duurzaamheid;
  • een eindejaarsgratificatie, afhankelijk van prestaties van de totale organisatie;
  • ca. 24 vrije dagen per jaar en 8% vakantiegeld;
  • een bijdrage aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW);
  • een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je trainingen kunt volgen en jezelf kunt ontwikkelen;
  • een stoelmassage, vers fruit, zit-/stabureaus en vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Centraal’;
  • verfrissende activiteiten zoals lunchkennis-sessies, projectbezoeken en borrels.

Lever jouw bijdrage en werk samen voor de buurt met Rochdale!
Niet wachten, maar direct – en sowieso voor 30 april – solliciteren via de rode sollicitatiebutton. We zien jouw motivatie en cv graag verschijnen. Kom maar op!
Vragen? Johan Wouters, hoofd Huurzaken, neem telefonisch contact met je op als je mailt naar JWouters@rochdale.nl

Een assessment en pre employment screening maken onderdeel uit van de selectieprocedure. De screening bestaat uit een check op kredietregisters, op het insolventieregister en het aanleveren van een BKR uittreksel.

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-04-2024

Locatie:

Amsterdam

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam