Rochdale

Opzichter Dagelijks Onderhoud

Hallo Opzichter Dagelijks Onderhoud!
Welkom op de afdeling Dagelijks Onderhoud, die bestaat uit ca. 100 medewerkers. Bij Rochdale maken we onderscheid tussen een Opzichter Mutatie en Reparatie. Als Mutatieopzichter Onderhoud houd je toezicht op de uitvoering van het mutatieonderhoud en zorg je dat het onderhoud aan mutatiewoningen binnen planning, kwaliteitsnormen en budget wordt uitgevoerd. Zo zorg je dat de woning snel weer wordt verhuurd. Als Reparatieopzichter Onderhoud los je grotere reparatieverzoeken op en begeleidt je de huurder in dit proces. Wat deze functie zo uitdagend maakt? Je bent het hele proces in de lead vanaf de melding tot de oplevering. Hierbij houd je opnieuw rekening met budgetten en schakel je met partners. Benieuwd hoe een dag eruit ziet? Lees snel verder!

Jouw werkdag
Elke dag worden er door de vakmannen en aannemers onderhoudswerkzaamheden gedaan bij onze bewoners. In jouw functie ligt de nadruk op mutatie of reparatie onderhoud. Als Mutatieopzichter Onderhoud werk je nauw samen met de ketenpartners en de afdeling verhuur. Als huurders hun huur opzeggen en verhuizen zorg jij ervoor dat de woning weer technisch in orde wordt gemaakt zodat die snel weer verhuurd kan worden. Jij zorgt ervoor dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de afspraken, bijvoorbeeld met betrekking tot kwaliteit, doorlooptijd en kosten.

Je doet dit niet alleen. Als Mutatieopzichter Onderhoud stem je af met andere collega’s en afdelingen en onze externe partners, zoals aannemers en de gemeente. Daarnaast ga je met je team samen de uitdaging aan het steeds beter te doen.

Als Reparatieopzichter Dagelijks Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het meer complexe en niet planbare reparatieonderhoud. Het onderhoud wordt zoveel mogelijk uitgevoerd door onze eigen vaklieden. Specialistische reparaties en contractonderhoud vinden plaats door co-makers en specialistische onderhoudsbedrijven waarmee contractuele afspraken zijn gemaakt. Het is aan jou om deze partijen aan te sturen en te zorgen dat de huurder zo goed mogelijk geholpen is. Het managen van de verwachtingen richting onze huurders tijdens dit proces is belangrijk.

Voor deze vacature Opzichter Dagelijks Onderhoud heb je het volgende in huis:

  • Een afgeronde mbo/hbo opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
  • je bent een ervaren en krachtige opzichter;
  • we werven voor beide functies. Maar je bent inzetbaar voor beide varianten.
  • goede kennis van de kwaliteit en kosten van bouwmaterialen, bouwkundige en procesmatige aspecten in relatie tot technische bouwprojecten;
  • je beschikt over kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (Arbowet, V&G-beleid);
  • jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is goed en je bent duidelijk naar de partijen waar je mee samen werkt;
  • je bent flexibel, resultaatgericht, klantgericht en gericht op samenwerken;
  • piketdiensten en beschikbaarheid bij calamiteiten horen bij deze functie. 

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis. 

We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we naast hard werken lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Stap over de drempel
En ga aan de slag als Opzichter Dagelijks Onderhoud. Samen met collega's die net als jij trots zijn op de maatschappelijke rol die wij vervullen voor onze huurders. Je inzetten voor de buurt en een positieve bijdrage leveren aan een fijne leefomgeving voor bewoners geeft voldoening. Daarnaast is er veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en krijg je op basis van 36 uur per week: 

  • Een inschaling in schaal- G of H van de cao Woondiensten, met een bruto maandsalaris tussen €3.405 en maximaal €4.727;
  • flexibele werktijden, we werken hybride zodat je ook thuis kunt werken;
  • een reiskostenvergoeding van 100% voor ov of een reiskostentegemoetkoming voor de fiets, scooter of auto. We stimuleren duurzaamheid;
  • een eindejaarsgratificatie, afhankelijk van prestaties van de totale organisatie;
  • ca. 24 vrije dagen per jaar en 8% vakantiegeld;
  • een bijdrage aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW);
  • een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je trainingen kunt volgen en jezelf kunt ontwikkelen;
  • een stoelmassage, vers fruit, zit-/stabureaus en vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Centraal’;
  • verfrissende activiteiten zoals de lunchkennis-sessies, projectbezoeken en borrels.

Solliciteer en werk samen voor de buurt met Rochdale!
Lever jouw bijdrage aan voldoende betaalbare woningen in sterke buurten, gericht op de toekomst. Solliciteer direct - en uiterlijk op 30 april - via de rode sollicitatiebutton. We zien jouw motivatie en cv graag verschijnen. Kom maar op!
Vragen? Sander Oosterhoff geeft je antwoord als je belt op 06-2125 8057.

Een assessment is onderdeel van de procedure. Daarnaast doen wij een pre employment screening. De screening bestaat uit een check op kredietregisters, op het insolventieregister en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie door werving & selectiebureaus stellen we niet op prijs. We werven onze kandidaten zelf.

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-04-2024

Locatie:

Amsterdam

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam