Rochdale

medewerker Corporate Control

Hallo medewerker Corporate Control
Bouwen, woningen verduurzamen en kwetsbare buurten sterker maken. Dat doen we in Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend en Zaanstad. Rochdale zet zich in voor sterke buurten, waar bewoners meer kansen hebben.

De afdeling Corporate Control is binnen Rochdale verantwoordelijk voor het stimuleren en borgen van het ‘in control’ zijn van de organisatie. De afdeling Corporate Control coördineert het risicomanagement en het control framework en toetst ook de naleving hiervan. Zij voert, vanuit de derde lijn, internal audits uit op basis van een risicogericht auditjaarplan. Tevens voert Corporate Control gevraagd en ongevraagd bijzondere en ad hoc onderzoeken uit om zo nodig zicht te krijgen op verhoogde risico’s. Team Corporate Control legt intern verantwoording af aan de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en de Audit-commissie en extern richting de accountant en de Autoriteit woningcorporaties.

Jouw werkdag
Als medewerker Corporate Control word je blij van het opstellen van procesbeschrijvingen en draag je bij aan het up-to-date houden van de procuratieregeling. Je hebt een ondersteunende rol richting de business die zelf verantwoordelijk is voor de uitvoering van de werkprocessen. Hierbij opereer je van nature op alle niveaus binnen de organisatie. Daarnaast heb je affiniteit met risicomanagement en heb je ruime kennis van woningcorporatiewerk.

Het is aan jou om in gesprek te gaan met de business om bestaande processen te beschrijven en vast te leggen in de beschikbare softwaretool. Binnen heldere kaders adviseer je over procesverbeteringen en beheersing van risico’s. Met jouw inhoudelijke kennis kun je de organisatie goed adviseren en zoek je steeds de verbinding.

Het is namelijk belangrijk dat je aandacht besteed aan het creëren van draagvlak, acceptatie en bewustzijn van maatregelen in het kader van ‘corporate control’. Dit doe je niet alleen. Je komt te werken in een klein team van medewerkers Corporate Control en jouw leidinggevende is het hoofd Corporate Control.

Voor deze vacature van medewerker Corporate Control heb je het volgende in huis:

  • een hbo+ of hoger werk- en denkniveau;
  • kennis, ervaring of opleiding m.b.t. procesmanagement is een pré;
  • gevarieerde werkervaring bij een woningcorporatie;
  • je bent proactief, initiatiefrijk, toont leiderschap en doorziet snel processen;  je weet collega’s te enthousiasmeren en hebt een portie mensenkennis op zak;
  • je hebt plezier in het meedenken, het in kaart brengen van processen, risico’s identificeren en het voorstellen van beheersingsmaatregelen;
  • je streeft altijd naar een hoog kwaliteitsniveau, zowel bij jezelf als bij anderen;
  • je bent prettig in de omgang, geduldig maar ook volhardend.

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis.

We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we, naast hard werken, lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Stap over de drempel
Bij ons ga jij als medewerker Corporate Control aan de slag om werkprocessen goed in kaart te krijgen en risico hierop te identificeren. Je inzetten voor buurten en bijdragen aan een fijne leefomgeving voor bewoners geeft voldoening. Daarnaast is er veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en krijg je, op basis van 36 uur per week:

  • Een inschaling in schaal J van de cao Woondiensten, met een bruto maandsalaris tussen €4.366 en maximaal €5.897,- (bij een fulltime dienstverband);
  • flexibele werktijden, we werken hybride zodat je ook thuis kunt werken;
  • een reiskostenvergoeding van 100% voor ov of een reiskostentegemoetkoming voor de fiets, scooter of auto. We stimuleren duurzaamheid;
  • een eindejaarsgratificatie, afhankelijk van prestaties van de totale organisatie;
  • ca. 24 vrije dagen per jaar en 8% vakantiegeld;
  • een bijdrage aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW);
  • een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je trainingen kunt volgen en jezelf kunt ontwikkelen;
  • een stoelmassage, vers fruit, zit-/sta bureaus en vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Centraal’;
  • verfrissende activiteiten zoals de lunchkennis-sessies, projectbezoeken en borrels.

Solliciteer en werk samen voor de buurt met Rochdale! 
Lever jouw bijdrage aan voldoende betaalbare woningen in sterke buurten, gericht op de toekomst. Solliciteer direct - en uiterlijk op 30 april  - via de rode sollicitatiebutton. We zien jouw motivatie en cv graag verschijnen.

Vragen? Petra Muller, hoofd Corporate Control geeft antwoord als je belt via 06-23276308.

Een online assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Daarnaast doen wij een pre employment screening. De screening bestaat uit een check op kredietregisters en op het insolventieregister.

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-04-2024

Locatie:

Amsterdam

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam