Rochdale

Verhuurconsulent Sociale Verhuur

Verhuurconsulent Sociale Verhuur ( 24 uur)

Jouw werkdag als Verhuurconsulent Sociale Verhuur

Je werkt samen met je collega’s van het team Sociale Verhuur op kantoor en via ‘Teams’. Met een dag-start in je buurt-team stem je je werk op elkaar af. Je verwerkt huuropzeggingen en plant inspecties voor de verhuurmakelaar. Je adverteert woningen op WoningNet en plant bezichtigingen. Je controleert zorgvuldig de gegevens van de kandidaten en selecteert de passende huurder aan de hand van de geldende wet- en regelgeving. En tenslotte maak je het contract voor de nieuwe bewoner. Zo doorloop je elke dag de verschillende stappen van het verhuur- mutatieproces en draag je er aan bij dat de woningen in jouw buurt snel weer kunnen worden bewoond door een tevreden huurder.

Dit doe je samen met de Verhuurmakelaar en de Mutatieopzichter in jouw buurt. Ook werk je nauw samen met de andere verhuurconsulenten in je buurt-cluster en in het bredere team als elkaars achtervanger op vrije dagen of tijdens piekdrukte.

 Tussendoor blijf je in contact je collega’s van andere afdelingen voor afstemming en samenwerking. Zo houden jullie gezamenlijk grip op de huurderstevredenheid. Door een diverse casuïstiek heb je veel contact met onze collega’s van de afdeling Klantzaken, Onrechtmatige bewoning en Wonen & Zorg of Juridische Zaken en de Buurcoördinator. Ook draag je bij aan ons continu-verbeteren proces door knelpunten te signaleren en oplossingen aan te dragen en waar mogelijk te helpen realiseren. Tussen de bedrijven door help je de klant ook door het beantwoorden van vragen en te adviseren over de woonruimteverdeling in de regio.

Word je al enthousiast? Dan nog even over je collega’s. Jouw team bestaat uit elf andere verhuurconsulenten en twaalf verhuurmakelaars en wordt aangestuurd door de teamleider Sociale Verhuur.

Voor deze vacature van Verhuurconsulent Sociale Verhuur (24 uur) heb je het volgende in huis:  
Je vindt het leuk om te werken binnen een team dat volop in ontwikkeling is. Als Verhuurconsulent zit nauwkeurigheid je in het bloed zodat informatie op de juiste manier verwerkt wordt.
Voor het uitvoeren van deze functie zoeken wij een ervaren (liefst twee jaar) collega met een stevige persoonlijkheid. Je bent een empathisch dienstverlener met daadkracht. Jij bent oplossingsgericht en zelfstandig. Daarnaast communiceer je helder en duidelijk richting klanten/huurders zowel schriftelijk als mondeling. Wij maken graag gebruik van jouw unieke kennis, ervaring en vaardigheden, kennis van de volkshuisvesting, het passend toewijzen en huurrecht zijn voor jou niet onbekend. 

  • Tevens heb je kennis van systemen zoals Microsoft Office, Tobias 365 en WoningNet;  
  • beschik je over een relevante opleiding op minimaal mbo+ niveau; 
  • denk je actief mee over verbeterkansen en kun je dat concreet omzetten naar acties.   

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis.

We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we naast hard werken lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Stap over de drempel
En ga bij ons als verhuurconsulent Sociale Verhuur aan de slag om je in te zetten voor de buurt en een positieve bijdrage te leveren aan een fijne leefomgeving voor bewoners. Daarnaast is er veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en krijg je, op basis van 36 uur per week:

  • een inschaling in schaal F of G van de cao Woondiensten, met een bruto maandsalaris tussen € 3.114,- en maximaal € 4.278-. Inschaling wordt afgestemd aan de hand van jouw werkervaring;
  • flexibele werktijden, we werken hybride zodat je ook deels thuis kunt werken; 
  • een reiskostenvergoeding van 100% voor ov of een reiskostentegemoetkoming voor de fiets, scooter of auto. We stimuleren duurzaamheid; 
  • een eindejaarsgratificatie, afhankelijk van prestaties van de totale organisatie; 
  • ca. 24 vrije dagen per jaar en 8% vakantiegeld; 
  • een bijdrage aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW); 
  • een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je trainingen kunt volgen en jezelf kunt ontwikkelen; 
  • een stoelmassage, vers fruit, zit-/stabureaus en vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Centraal’; 
  • verfrissende activiteiten zoals de lunchkennis-sessies, projectbezoeken en borrels. 

  

Lever jouw bijdrage en werk samen voor de buurt met Rochdale!   
Lever jouw bijdrage aan voldoende betaalbare woningen in sterke buurten, gericht op de toekomst. Solliciteer direct - en uiterlijk op 10 mei 2024 - via de rode sollicitatiebutton. We zien jouw motivatie en cv graag verschijnen. Kom maar op!   

Vragen? Angelique van Hamersveld, recruiter, geeft antwoord als je belt 06-38572726      

Daarnaast doen wij een pre employment screening. De screening bestaat uit een check op kredietregisters, op het insolventieregister en het aanleveren van een BKR uittreksel 
Acquisitie door werving & selectiebureaus stellen we niet op prijs. We werven onze kandidaten zelf.

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

10-05-2024

Locatie:

Amsterdam

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam