Rochdale

medewerker Huurzaken

Hallo medewerker Huurzaken (24 uur)!
Nieuwe woningen bouwen, onze buurten verduurzamen en kwetsbare buurten sterker maken. Dat doen we van puntje Zaandam tot diep in Amsterdam Zuidoost. Rochdale zet zich in voor sterke buurten, waar inwoners meer kansen hebben. Bij de afdeling huurzaken sta je dagelijks in contact met onze huurders. Je vormt een gezellig team met twee adviseurs huurzaken en een medeweker huurzaken. Het team maakt onderdeel uit van de Afdeling Huurzaken, team Huurzaken, Huuradministratie, Huurincasso en Huurincasso derde. 

Als medewerker Huurzaken heb je een belangrijke rol in het registeren en verwerken van allerlei verschillende mutaties in ons systeem (Tobias 365) en dit alles volgens de juiste richtlijnen. Benieuwd naar hoe een werkdag eruit ziet? Lees snel verder.

Jouw werkdag
Na een goed begin van de dag met een verse kop koffie, ga je aan de slag met het behandelen van een aantal huurders vragen- en of verzoeken. Een huurder kan bijvoorbeeld een vraag hebben over verhoging van de huurprijs of een andere wijziging. Je staat de huurder te woord en legt deze correspondentie op de juiste manier vast. Wordt een woning opnieuw verhuurd?

Dan stellen onze Verhuurconsulenten de huurcontracten op. Vervolgens controleer je als medewerker Huurzaken de nieuwe huurcontracten op juistheid en volledigheid voordat ze door de huurder getekend worden. Het is daarnaast de taak van de medewerker Huurzaken dat alle informatie van onze woningen up-to-date blijft in onze systemen. Je verwerkt daarom tussendoor nieuwe plattegronden en andere woninggegevens  in ons systeem (Tobias 365). 

Om ervoor te zorgen dat bij renovatie en nieuwbouwprojecten woningen tijdig verhuurd kunnen worden, neem je deel aan project werkgroepen om te bewaken dat alle gegevens die nodig zijn volledig en tijdig worden aangeleverd. Bij de jaarlijkse huurverhoging speel je een belangrijke rol in de voorbereidingen en de uitvoering.

Ook zorg je ervoor dat bezwaren tegen de huurverhoging en de verzoeken tot huurverlaging correct en tijdig worden verwerkt en beantwoord je telefonisch en schriftelijk de vragen die de huurders hierover hebben. Zo nu en dan ben je ook aanwezig  tijdens zittingen van de huurcommissie en weet jij in de rol van dossierbehandelaar Rochdale goed te vertegenwoordigen. Er is voldoende afwisseling in de functie van medewerker huurzaken.

Voor deze vacature van medewerker Huurzaken heb je het volgende in huis:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • je bent voor 24 uur per week beschikbaar;
  • bij voorkeur  ruime ervaring in het verwerken van de jaarlijkse huurverhoging, bezwaarschriften en behandelen van aanvragen huurverlaging;
  • aantoonbaar ervaring met het verbeteren van (eigen) werkzaamheden/processen;
  • goede kennis van Excel, kennis van huurrecht is een pré;
  • je bent iemand die zelf verantwoordelijkheid en initiatief neemt in je werk en richting collega’s;
  • een flinke dosis enthousiasme en je bent leergierig, flexibel, resultaatgericht, klantgericht en gericht op samenwerken.

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis. We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we naast hard werken lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Stap over de drempel
Bij ons ga jij als medewerker huurzaken aan de slag om onze huurders zo goed mogelijk te helpen. Je inzetten voor de buurt en een positieve bijdrage leveren aan een fijne leefomgeving voor bewoners geeft voldoening. Daarnaast is er veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en krijg je, op basis van 36 uur per week:

  • Een inschaling in F van de cao Woondiensten, met een bruto maandsalaris tussen € 3.114,- en maximaal € 3.892,-;
  • flexibele werktijden, we werken hybride zodat je ook thuis kunt werken;
  • een reiskostenvergoeding van 100% voor ov of een reiskostentegemoetkoming voor de fiets, scooter of auto. We stimuleren duurzaamheid;
  • een eindejaarsgratificatie, afhankelijk van prestaties van de totale organisatie;
  • ca. 24 vrije dagen per jaar en 8% vakantiegeld;
  • een bijdrage aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW);
  • een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je trainingen kunt volgen en jezelf kunt ontwikkelen;
  • een stoelmassage, vers fruit, zit-/stabureaus en vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Centraal’;
  • verfrissende activiteiten zoals de lunchkennis-sessies, projectbezoeken en borrels.

Solliciteer en werk samen voor de buurt met Rochdale! 
Lever jouw bijdrage aan voldoende betaalbare woningen in sterke buurten, gericht op de toekomst. Solliciteer direct - en uiterlijk op 19 mei 2024- via de rode sollicitatiebutton. Vragen? Johan Wouters (hoofd Huurzaken) geeft antwoord via 06-21858947 of jwouters@rochdale.nl

De selectieprocedure bestaat uit een assessment en pre-employment screening. De screening bestaat uit een check op kredietregisters, op het insolventieregister en het aanleveren van een BKR uittreksel.

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

19-05-2024

Locatie:

Amsterdam

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam