Rochdale

Senior Verhuurconsulent Sociale Verhuur

Jouw werkdag als Senior Verhuurconsulent Sociale Verhuur
Je ondersteunt de teamleider bij de dagelijkse aansturen van de verhuurconsulenten van de backoffice van het team Sociale Verhuur. Je werkt hierin nauw samen met de senior verhuurmakelaar, die de buitendienst coördineert.

Je faciliteert de structurele afstemming tussen de verschillende buurtgerichte verhuurconsulenten. Zo zorg je voor het effectief verdelen van de werkdruk en help je bij het oplossen van knelpunten in het werk. Ook bewaak je de kwaliteit van het werk en ondersteun je de verhuurconsulenten bij het behandelen van complexere casussen.

Naast de dagelijkse coördinatie is het een belangrijk onderdeel van je werk om bij te dragen aan procesoptimalisatie. Je signaleert knelpunten en verbeterkansen in de werkprocessen en de automatiseringssystemen die we daarvoor gebruiken. Dit pak je op in overleg met de eigen teamleden en waar nodig met de andere bedrijfsonderdelen waarmee het verhuur team samenwerkt.

Jouw team Sociale Verhuur
Het Team Sociale Verhuur zorgt ervoor dat woningen die leegkomen snel weer worden bewoond door één van de vele woningzoekenden die ingeschreven staan in WoningNet.
Het team bestaat uit een tiental verhuurconsulenten op de backoffice en twaalf verhuurmakelaars op de buitendienst. Met de hulp van twee senior medewerkers wordt het team aangestuurd door de teamleider Sociale Verhuur.

De verhuurconsulent verwerkt huuropzeggingen en plant inspecties voor de verhuurmakelaar. Daarna wordt de woning geadverteerd op WoningNet en wordt de bezichtiging ingepland. De gegevens van kandidaten worden zorgvuldig gecontroleerd en zo wordt een passende kandidaat geselecteerd. Tenslotte wordt het contract gemaakt voor de nieuwe bewoner. Zo doorloopt de Verhuurconsulent elke dag de verschillende stappen van het verhuur- mutatieproces en zorgt er zo voor dat de woning snel weer wordt bewoond door een tevreden huurder.
De verhuurconsulenten van het team Sociale Verhuur werken buurtgericht en in nauwe samenwerking met de verhuurmakelaar en mutatieopzichter; daarnaast ook met de andere buurtgerichte specialisten in de rest van de organisatie.

Het team Sociale Verhuur speelt ook een belangrijke rol bij het verhuren van nieuwbouw en gerenoveerde woningen. Daarvan zijn de komende jaren duizenden opleveringen gepland, dat is een grote opgave waar het team zich op aan het voorbereiden is.

Voor deze vacature van Senior Verhuurconsulent Sociale Verhuur heb je het volgende in huis:  
Je staat stevig in je schoenen, je hebt een uitgesproken mening en kunt anderen effectief aanspreken.
Als teamspeler met een hands-on mentaliteit krijg je samen met je teamgenoten veel voor elkaar.
Je bent een vernieuwer en een doorpakker, je bent nieuwsgierig naar (o.a. technologische) mogelijkheden om je werk en dat van je collega’s efficiënter én klantvriendelijker te maken.
Je kunt de materie overstijgen en je werkgebied in helikopterview overzien.
Je bent sensitief voor wat er speelt binnen het team en ook in de bredere organisatie, je kunt daarop inspelen wanneer dat nodig is.

Andere vereisten zijn:

  • Je beschikt over een relevante opleiding op MBO of HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een verhuur gerelateerde rol binnen de corporatiesector en hebt kennis van wet- en regelgeving en de eisen voor woningtoewijzing.
  • Je hebt concrete ervaring met projectmatig werken en continu verbeteren.

Werk samen voor de buurt
Elke ochtend worden zo’n 80.000 mensen wakker in een huis van Rochdale. In Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend of Zaanstad. In hun eigen vertrouwde, gezellige buurt. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. En elke dag zetten wij, de 550 medewerkers van Rochdale, ons in voor deze bewoners en de woningzoekenden in de regio. Samen met heel veel anderen. Voor een thuis.

We staan voor een mooie opgave en zijn ambitieus. Van onze medewerkers vraagt dat creativiteit, denk- én daadkracht. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen terwijl je maatschappelijke impact maakt. In ons kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer en vinden we naast hard werken lol maken ook belangrijk. Bij ons is iedereen welkom en we geloven dat onderlinge verschillen ons als collega's en als organisatie versterken.

Stap over de drempel
En ga bij ons als Senior Verhuurconsulent aan de slag om je in te zetten voor de buurt en een positieve bijdrage te leveren aan een fijne leefomgeving voor bewoners. Daarnaast is er veel ruimte voor je professionele ontwikkeling en krijg je, op basis van 36 uur per week:

  • een inschaling in schaal H van de cao Woondiensten, met een bruto maandsalaris tussen € 3.748,- en maximaal € 4.727-.(op basis van 36 uur), inschaling wordt afgestemd aan de hand van jouw werkervaring ;
  • flexibele werktijden, we werken hybride zodat je ook deels thuis kunt werken; 
  • een reiskostenvergoeding van 100% voor ov of een reiskostentegemoetkoming voor de fiets, scooter of auto. We stimuleren duurzaamheid; 
  • een eindejaarsgratificatie, afhankelijk van prestaties van de totale organisatie; 
  • bijna 24 vrije dagen per jaar en 8% vakantiegeld; 
  • een bijdrage aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW); 
  • een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je trainingen kunt volgen en jezelf kunt ontwikkelen; 
  • een stoelmassage, vers fruit, zit-/stabureaus en vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Centraal’; 
  • verfrissende activiteiten zoals de lunchkennis-sessies, projectbezoeken en borrels. 

Lever jouw bijdrage en werk samen voor de buurt met Rochdale!   
Lever jouw bijdrage aan voldoende betaalbare woningen in sterke buurten, gericht op de toekomst. Solliciteer direct - en uiterlijk op 10 mei 2024 - via de rode sollicitatiebutton. We zien jouw motivatie en cv graag verschijnen. Kom maar op!  

Vragen? Angelique van Hamersveld, Recruiter, geeft antwoord als je belt 06-38572726

Daarnaast doen wij een pre employment screening. De screening bestaat uit een check op kredietregisters, op het insolventieregister en het aanleveren van een BKR uittreksel.  
Acquisitie door werving & selectiebureaus stellen we niet op prijs. We werven onze kandidaten zelf.

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

22-04-2024

Locatie:

Amsterdam

Kantooradres:

Bos en Lommerplein 303 Amsterdam